ICF Smart Form

Το Smart Form είναι υλικό που παράγεται από συμπαγείς σταγόνες πολυστυρολίου είναι άκαμπτο μη τοξικό, έχει άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, δεν προσβάλλεται από υγρασία, δεν αποσυντίθεται και κατά συνέπεια διαρκή εφόρου ζωής .

Είναι αυτοσβενύμενη (δε μεταδίδει τη φλόγα).

Παράγεται με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 13163.Αποστάτης PVC Βαρέως τύπου

Στον χώρο της οικοδόμησης το PVC έχει κατακτήσει με σιγουριά την πρώτη θέση.

Τα PVC είναι πιο σκληρά και ανθεκτικά από ατσάλι και αντέχουν σε πολύ χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.
Το PVC είναι ένα θερμοπλαστικό πολυμερές και μπορεί να δώσει προϊόντα με μεγάλη ποικιλία μηχανικών ιδιοτήτων (από εύκαμπτα έως και σκληρά), διαθέτει χημική αντοχή και αναφλέγεται δύσκολα. 


Betoboard Knauf

Το σύστημα παραμένοντος ξυλοτύπου Betoboard είναι η νέα δομική λύση στην κατασκευή οροφών κτιρίων που συμβάλλει στη βελτίωση της εργασίας αλλά και της ποιότητας του οικοδομικού έργου.

To Βetoboard είναι ένα θερμομονωτικό και ηχομονωτικό πανέλο διαστάσεων 1,20 Χ 2,50m, που αποτελείται από ένα φύλλο ειδικής ανθυγρής γυψοσανίδας 12,5mm και μία στρώση διογκωμένης πολυστερίνης K20 πάχους 25mm ή 50mm.

Το πανέλο έχει άριστες συγκολλητικές ιδιότητες και πρόσφυση στο μπετό. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διάστρωσης και σιδερώματος γίνονται κανονικά πάνω στην επιφάνεια του Betoboard όλες οι εργασίες της σκυροδέτησης και δόνησης.

Μετά το ξεκαλούπωμα στους συνήθεις χρόνους, η επιφάνεια της οροφής είναι λεία. Το μόνο που απαιτείται πριν τη βαφή της είναι η επεξεργασία των αρμών. Το Betoboard παρέχει τέλος τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της οροφής.


Γυψοσανίδα

Είναι ορθογώνιο δομικό στοιχείο που αποτελείται από πυρήνα γύψου επενδεδυμένο από τις δύο πλευρές με ειδικό χαρτί για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη επιφάνεια. Είναι πορώδες υλικό επιτρέποντας στο τοίχο να αναπνέει.

Είναι το πιο σύγχρονο υλικό για δόμηση εσωτερικού χώρου προσφέροντας θερμομόνωση, ηχομόνωση, αντισεισμικότητα.

Επισκευάζεται πολύ εύκολα σε περίπτωση ζημιάς.

Ικανοποιεί το Γερμανικό πρότυπο DIN 18180 Ευρώπης ΕΝ 520,Ελλάδα ΕΛΟΤ 784


Χάλυβας Οπλισμού

Ο Χάλυβας Οπλισμού Σκυροδέματος Β500c είναι το σίδερο που χρησιμοποιείται σε μία κατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα. Είναι το βασικό υλικό ασφάλειας και αντοχής μίας κατασκευής.

Κύριος σκοπός του χάλυβα οπλισμού είναι η αντοχή και η ευστάθεια της κατασκευής ειδικά σε περιπτώσεις έντονων σεισμικών δονήσεων.

Ο χάλυβας οπλισμού (ράβδοι, πλέγματα) ενισχύει το φέροντα οργανισμό (σκελετό) του κτηρίου και δεν αφήνει το σκυρόδεμα να σπάσει ή να ραγίσει σε κρίσιμα σημεία όπως κολώνες, δοκούς, πλάκες κλπ.

Σε σεισμική δραστηριότητα ο χάλυβας απορροφά τη σεισμική ενέργεια και αποτρέπει την πρόκληση ζημιών στο κτήριο.

Λόγω της μεγάλης σεισμικότητας της χώρας μας απαιτείται η αυστηρή τήρηση της μελέτης του μηχανικού και η χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής και ολκιμότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΛΟΤ 1421.

Οι χάλυβες οπλισμού Β500c που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι ελληνικής προέλευσης εταιρείας ΣΙΔΕΝΟΡ, εξαιρετικής ποιότητας, με σύγχρονες προδιαγραφές, διακρίνονται για τις εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής, ολκιμότητας, ευκαμψίας και συγκολλησιμότητας, σύμφωνα με τους απαιτητικούς αντισεισμικούς κανονισμούς και του νέου Πρότυπου ΕΛΟΤ 1421

 

Φυσικός Ορυκτοβάμβακας ECOSE Technology KNAUF

Είναι υλικό το οποίο παράγεται από ταχέως ανανεώσιμα οργανικά υλικά.

Είναι αδιάβροχο, αναπνέει (επιτρέπει τη διάχυση υδρατμών), δεν ευνοεί την καλλιέργεια βακτηρίων και μούχλας, είναι άκαυστο.

Κατηγορία αντίδρασης σε πυρκαγιά Α1 EN 13501-1

Προσφέρει ηχομόνωση (ηχοαπορρόφηση RW 55), θερμομόνωση πυροπροστασία και είναι ανακυκλώσιμο.

Search