Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ κατασκευάζει σπίτια από μπετόν με το πρωτοποριακό σύστημα δόμησης θερμομονωτικών καλουπιών οπλισμένου σκυροδέματος Smart Form κάνει την επανάσταση στον χώρο της συμβατικής οικοδομής.

Κατασκευάζουμε ενεργειακά σπίτια από μπετόν, βιοκλιματικά σπίτια, εξαιρετικής αντισεισμικής και θερμομονωτικής ικανότητας, γρήγορα και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Κατόπιν σειράς δοκιμών και πειραμάτων καταλήξαμε στο θερμομονωτικό καλούπι Smart Form, το οποίο υπερέχει από όλα τα παρεμφερή προϊόντα της αγοράς:

1. Μεγαλύτερη πυκνότητα (35kgr/m3), προσδίδοντας μεγαλύτερες μηχανικές αντοχές κατά τη χύτευση του σκυροδέματος.

2. Μεγαλύτερο πάχος (6,20cm), προσδίδοντας τον καλύτερο συντελεστή θερμομόνωσης στο είδος του.

3. Μεγαλύτερο μήκος (1,20m), αυξάνοντας την ταχύτητα κατασκευής και την καλύτερη ευθυγράμμιση των τοιχίων.

4. Με αρσενικό – θηλυκό, για την καλύτερη εφαρμογή των καλουπιών μεταξύ τους.

Με το σύστημα δόμησης του Smart Form επιτρέπεται η όπλιση των τοιχίων με υποστυλώματα και δοκούς, δίνοντας ένα ενιαίο συμπαγές και μονολιθικό αποτέλεσμα, καθιστώντας το κτίριο ανεκτικό σε πολύ υψηλές σεισμικές φορτίσεις.

Το συνολικό αποτέλεσμα που προσφέρει η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, σπίτια από μπετόν, είναι μια κατασκευή πλήρως αντισεισμική, ενεργειακή, ανθεκτική στο χρόνο, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να κατασκευάζουμε.

Κατασκευή Με Αδιαμφησβήτητα Πλεονεκτήματα                  

1. Εξοικονόμηση Ενέργειας 

Το σύστημα ICF Smart Form, σπίτια από μπετόν, ανατρέπει τα δεδομένα της δόμησης στην Ελλάδα αφού τα κτίρια που δημιουργεί είναι διπλά μονωμένα σε όλη τους την επιφάνεια παρουσιάζοντας εξαιρετικές επιδόσεις στη θερμομόνωση εξοικονομώντας έως και 70% ενέργεια σε ψύξη και θέρμανση σε σχέση με το συμβατικό τρόπο κατασκευής.

Το σύστημα δόμησης Smart Form είναι σύμφωνο με το Ν.366/08 (ΦΕΚ89Α/19-5-08) και τον κανονισμό περί ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων ΚΕΝΑΚ.

Βάση επιστημονικών μετρήσεων μια συμβατική κατασκευή έχει Συντελεστή Θερμικής Αγωγιμότητας λ=1.70 w/(m:k), ενώ στη κατασκευή με Smart Form είναι μόλις λ=0.33 w/(m:k).

2. Αντισεισμική Προστασία 

Η χρήση διπλής φόρμας ICF Smart Form σε συνδυασμό με την επιτόπια δημιουργία φέροντα οργανισμού από οπλισμένο σκυρόδεμα δημιουργεί ένα κτίσμα του οποίου ο φέρων οργανισμός και η τοιχοποιία αποδίδουν ένα ενιαίο, συμπαγές, μονολιθικό αποτέλεσμα (μονομπλόκ) καθιστώντας το πλήρως αντισεισμικό.

Σε αντίθεση με μια συμβατική κατασκευή η οποία αποτελείται απλά από φέροντα οργανισμό (κολώνες - πλάκα) και τοιχοποιία με τούβλα που δε συμβάλλουν στην αντισεισμική προστασία της κατασκευής.

3. Ανώτερη Αντοχή Πυρός

Το σύστημα ICF Smart Form έχει εξαιρετική αντίδραση στη φωτιά έως και 5,5 ώρες, τα καλούπια είναι κατασκευασμένα από φύλλα διογκωμένης πολυστερίνης, η οποία είναι βραδυφλεγής και αυτοσβενύμενη, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ελέγχου κατά DIN 4102.

4. Υψηλοί Δείκτες Ηχομόνωσης – Υγρομόνωσης

Το σύστημα ICF Smart Form είναι άριστο ηχομονωτικό, εμποδίζοντας τη μεταφορά του ήχου και δεν προσβάλλεται από μούχλα και υγρασία σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13163.

Η μακροπρόθεσμη απορρόφηση ύδατος του τούβλου είναι WL(T)=7.24%κατ’ όγκον, ενώ του συστήματος Smart Form είναι μόλις WL(T)=0.5-1.5% κατ’ όγκον.

5. Χαμηλότερο Κόστος Κατασκευής (σε σύγκριση με τη συμβατική)

Τα υλικά, αν και ακριβότερα και ποιοτικά ανώτερα από μια συμβατική κατασκευή, η απευθείας ανάθεση του έργου και η αποφυγή διαμεσολάβησης εργολάβων, σε συνδυασμό με τη μόνιμη απασχόληση του εργατοτεχνικού προσωπικού μας και των σύγχρονων εγκαταστάσεων και μηχανημάτων μας, καθιστούν το κόστος έως και 30% χαμηλότερο από τις συμβατικές κατασκευές.

6. Ταχύτητα Ανέγερσης Κατασκευής

Η ευκολία τοποθέτησης του συστήματος Smart Formτο μεγάλο μήκος του καλουπιού (1,20μ) και λόγω ότι οι φόρμες ICF δεν ξεκαλουπώνονται (κατάργηση του ξυλοτύπου) και παραμένουν ως μόνωση πάνω στη τοιχοποιία, καθιστούν το χρόνο αποπεράτωσης εκπληκτικό.

Χρειαζόμαστε 2 έως 2½ μήνες για την αποπεράτωση μιας κατοικίας 150m2.

7. Ελευθερία Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού

Το σύστημα δόμησης Smart Form μπορεί να διαμορφωθεί πολύ εύκολα, καθιστώντας υλοποιήσιμη κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

8. Υψηλή Ποιότητα Κατασκευής -Ασφάλεια-Αξιοπιστία

9.  After Sales

Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ βρίσκεται κοντά στους πελάτες της και μετά την ολοκλήρωση του έργου. Οι άνθρωποί μας φροντίζουν για μια διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε μελλοντική ανάγκη, παρέχοντας την απαραίτητη τεχνική βοήθεια.

Search