Η εταιρεία «ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ - ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ» ιδρύθηκε από τους αδελφούς Ανδρουλάκη το 1984.

Έκτοτε λειτουργεί με επιτυχία στο χώρο της προκατασκευασμένης κατοικίας από ξύλινο φέροντα οργανισμό και σπίτια από μπετόν με το πρωτοποριακό σύστημα δόμησης ICF SMART FORM, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές μεθόδους.

Η Εταιρεία μας ακολουθώντας τις εξελίξεις στα συστήματα ποιότητας εφαρμόζει το νέο σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001: 2008 το οποίο παρακολουθείται και βελτιώνεται μέσα από προγράμματα επιθεωρήσεων, εξασφαλίζοντας την οργανωτική δομή και το υψηλό επίπεδο ποιότητας στις κατασκευές μας.

Οι αρχές που διέπουν την εταιρεία μας βασίζονται στην άριστη ποιότητα των κατασκευών μας, τόσο από κατασκευαστική όσο και από αισθητική πλευρά, σε συνεργασία με επώνυμες και πιστοποιημένες εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής, δομικών και μονωτικών υλικών. Αυτός είναι άλλωστε  ο λόγος που τόσα χρόνια πρωτοπορούμε με τους πιο σύγχρονους και καινοτόμους τρόπους δόμησης προκατασκευασμένων κτιρίων και κατασκευών από θερμομονωτικά καλούπια σκυροδέματος ICF SMART FORM  στην Ελλάδα.

Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Προκατ σπιτια - Σπιτια απο Μπετο, διαθέτοντας άψογη οργάνωση, δίνει άμεσα λύσεις και προτάσεις με ειδικούς επιστήμονες, εξειδικευμένα συνεργεία και τεχνίτες. Επιτυγχάνει με αυτόν τον τρόπο, τη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση του χρόνου που απαιτείται για κάθε έργο ξεχωριστά και έχει ως αποτέλεσμα την υποδειγματική συνέπεια της εταιρείας.

Προκατασκευασμένα σπίτια, σπίτια από μπετόν, ισόγεια, με σοφίτα ή χωρίς, μονοκατοικίες ή διπλοκατοικίες, μεζονέτες αλλά και προσθήκες σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές είναι μερικές από τις δυνατότητες μας.

Η επίσημη μόνιμη απασχόληση του εργατοτεχνικού προσωπικού μας, η εισαγωγή των απαιτούμενων δομικών υλικών, οι ιδιόκτητοι εκθεσιακοί και εργοστασιακοί μας χώροι (10.000 m2), φορτηγά, εργαλεία και μηχανήματα,καθιστούν το κόστος χαμηλότερο και την ποιότητα κατασκευής σε υψηλά επίπεδα.

Οι σύμφωνες με τις ισχύουσες οικοδομικές προδιαγραφές μελέτες (στατική, αντισεισμική, πυρασφάλειας, θερμομόνωσης,ενεργειακής απόδοσης, ηχομόνωσης) που εφαρμόζουμε στα προκατ σπιτια και στα σπιτια από μπετον , είναι εγγύηση για μια ασφαλή και αρμονική κατοικία που θα σας συνοδεύσει σε όλη σας τη ζωή. 

Η «ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ» και το στελεχιακό δυναμικό της συνεχώς επιμορφώνεται για τα πιο σύγχρονα συστήματα δόμησης παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια κατασκευής σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τη συνεργασία της με διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες προκατασκευής σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστρία.

Η εταιρεία μας μαζί με το έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της κατασκευάζει  σπίτια προκάτ ενεργειακά, από ξύλινο φέροντα οργανισμό και  σπίτια από μπετόν ενεργειακά.

Ενεργειακά σπίτια - βιοκλιματικά σπίτια, υψηλής αισθητικής και ποιότητας, πλήρως αντισεισμικά, με εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες που υπερκαλύπτουν τον ΚΕΝΑΚ, στις χαμηλότερες τιμές.

Στόχος της ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Σπίτια Προκατασκευασμένα και Σπίτια από Μπετόν , ανεξαρτήτως κλίμακας έργου είναι να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας και να υλοποιούμε τα οράματά σας.

Search