Ενεργειακα Σπιτια | Ενεργειακη Δομηση

Στην ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ εφαρμόζουμε τεχνολογίες που επιβάλει η πράσινη δόμηση, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία στην κατασκευή ενεργειακών  κατοικιών.

Κάθε ενεργειακό βιοκλιματικό σπίτι κατασκευάζεται, μεμονωμένα για κάθε περίπτωση στα πλαίσια της αρχιτεκτονικής μελέτης, από έμπειρους  αρχιτέκτονες –μηχανικούς που είναι ενταγμένοι στο επιτελείο μας, προσφέροντας λύσεις ώστε να κατασκευάσουμε σπίτια ενεργειακά αυτόνομα.

Τα ενεργειακά σπίτια που κατασκευάζουμε πληρούν τα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής ,τα υλικά από τα οποία τα κατασκευάζουμε είναι εξολοκλήρου φυσικά και ανανεώσιμα υλικά και φέρουν το όνομα κορυφαίων κατασκευαστών.

 
Εμείς στην εταιρεία ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ δίνουμε έμφαση στο τομέα της μόνωσης, διασφαλίζοντας κορυφαίους δείκτες θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και υγρομόνωσης στις κατασκευές μας, σπίτια με τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση.
Οι υψηλών προδιαγραφών θερμομονώσεις που χρησιμοποιούμε καθιστούν τα σπίτια που κατασκευάζουμε πλήρως ενεργειακά, δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε κατανάλωση ενέργειας για ψύξη και θέρμανση, κατατάσσοντάς τα ενεργειακά έως και τη κλάση Α+.

Search